Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rugaciune Catre Sfantul Nicolae

Rugaciune Catre Sfantul Nicolae

Sfântul nicolae, ierarhul din localitatea miră, este cel mai cunoscut și iubit sfânt al bisericii ortodoxe. Ca si regele avgar te chem:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Rugaciune sfantului ierarh nicolae arhiepiscopul mirelor lichiei. O, preabunule părinte nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrab a le ajuta. Rugaciune catre sfantul ierarh nicolae mare factor de minuni •••.

Rugaciuni Catre Sfantul Ierarh Nectarie Facatorul De Minuni Editura Scara Emag Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.emag.ro/rugaciuni-catre-sfantul-ierarh-nectarie-facatorul-de-minuni-editura-scara-sc-1035/pd/DSWQRVBBM/
Te voi lauda ziua si noaptea te voi vesti oamenilor, ca toate neamurile sa stie ca tu, doamne, savarsesti minuni ca si altadata, ierti pacatele. Rugaciune catre sfantul ierarh nicolae mare factor de minuni •••. Rostiti rugaciunea timp de 9 zile la rand si de cate ori va simtiti in pericol, amenintati.

O, preabunule parinte nicolae, pastorul si invatatorul celor ce alearga cu credinta catre a ta folosire si cu fierbinte rugaciune te cheama pe tine, sarguieste degraba a le ajuta;

O, preabunule părinte nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrab a le ajuta. Canon de rugaciune, diverse rugaciuni catre sfantul nicolae, acatistul dar si paraclisul sf nicolae. Sfantul ierarh nicolae facatorul de minuni.

O, preabunule parinte nicolae, pastorul si invatatorul celor ce alearga cu credinta catre a ta folosire si cu fierbinte rugaciune te cheama pe tine, sarguieste degraba a le ajuta; **** rugaciune catre sfantul nicolae ****. Rugaciunea rostita catre sfantul ioan botezatorul ii ocroteste pe cei care o rostesc la ceas de mare necaz.

Cea Mai Puternică Rugăciune Către Sfantul Nicolae Antena 3
vizitati articolul complet aici : https://www.antena3.ro/actualitate/religie/cea-mai-puternica-rugaciune-catre-sfantul-nicolae-549240.html
O, preabunule părinte nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește sfântul nicolae, arhiepiscopul mirelor lichiei, este sfântul iubirii. **** rugaciune catre sfantul nicolae ****. „cand aveti un necaz mare, nu uitati sa va rugati sfantului nicolae, tot timpul este de mare ajutor.

O, preabunule părinte nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrab a le ajuta

Doamne, mintea mea lipsita de putere nu poate ajunge la tine. Stiri interne • pe 06.12.2018 la 08:19. Icoana facatoare de minuni a maicii domnului „odighitria din baytali.

Rugaciune catre sfantul modest grabnic ajutator pentru animalele bolnave din gospodarie. Fie ca sfantul nicolae sã te lumineze si sã te calãuzeascã. Rugaciuni catre sfantul nicolae _.

Rugaciune Catre Sfantul Mare Ierarh Nicolae Centrul De Sanatate Gabriela
vizitati articolul complet aici : https://www.centruldesanatategabriela.ro/rugaciune-catre-sfantul-mare-ierarh-nicolae/
Te voi lauda ziua si noaptea te voi vesti oamenilor, ca toate neamurile sa stie ca tu, doamne, savarsesti minuni ca si altadata, ierti pacatele. Scurta rugaciune catre sfantul nicolae. Imploram cu umilinta, doamne, indurarea ta pentru ca rugaciunile sfantului episcop nicolae sa ne dobandeasca ocrotire de toate primejdiile si sa inlature din fata noastra orice piedica in calea mantuirii.

Un infocat dusman al ereziei, sfantul nicolae era devotat in special sarmanilor si celor aflati le nevoie din turma lui.

Home » religie » rugaciuni pentru diferite nevoi » rugaciune grabnic ajutatoare catre sfantul arhanghel mihail. O, preabunule părinte nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește sfântul nicolae, arhiepiscopul mirelor lichiei, este sfântul iubirii. Rugaciune sfantului ierarh nicolae arhiepiscopul mirelor lichiei.

Posting Komentar untuk "Rugaciune Catre Sfantul Nicolae"