Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

De Ce Nu Imi Vine Ciclul

De Ce Nu Imi Vine Ciclul. Buna ma numesc dana si am 14 ani. Sunt destul de obosita si am racit, e normal pentru ca fac si pregatire de academie care consta in antrenament fizic riguros. Vagin, pe moment nu am realizat ce se poate intampla dar am realizat ca nu imi vine ciclul regulat. Imi vine ciclul doar 2 zile pe luna si foarte putin cant.am fost operata de endometrioza acum 4 ani.ma simt f rau psihic si fizic.ce pot sa fac. In mod normal ciclul trebuie sa imi vina cam pe 15 ianuarie,deci am un ciclu regulat.de la contactul.

Imi vine ciclul de 2 luni incontinuu.la consultul ginecologic nu mi sa precizat a fi o problema pentru varsta mea. Absenţa ciclului menstrual mai poartă numele de amenoree. Ai rabdare timpul rezolva multe. Absenta ciclului menstrual poarta numele de amenoree. Buna ziua de ce nu imi raspundeti la comentariu de sus?nici acum nu mia venit ciclu.dar pe langa scurgerea branzoasa ese si sange.asta insemna ca trebuie sa imi vina ciclu sau e altceva?

Prima Menstruatie 10 Lucruri Pe Care Trebuie Sa Le Stii Adolescenteen
Prima Menstruatie 10 Lucruri Pe Care Trebuie Sa Le Stii Adolescenteen Source from : https://www.adolescenteen.ro/prima-menstruatie-10-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-stii/
Am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Buna ziua,am 15 ani si am o problema cu ciclul menstrual:trebuia sa imi vina luna trecuta in jurul datei de 17dar nu mi.a venit deloc!am facut un test de sarcina si a iesit negativ,asa ca as dori sa stiu din ce cauza nu mi.a venit inca! Un deficit nutritiv poate perturba functiile hormonale si poate stopa ovulatia. Sunt destul de obosita si am racit, e normal pentru ca fac si pregatire de academie care consta in antrenament fizic riguros. Imi vine ciclul doar 2 zile pe luna si foarte putin cant.am fost operata de endometrioza acum 4 ani.ma simt f rau psihic si fizic.ce pot sa fac.

Va rog sa imi raspundeti.sunt ingrijorata.

Depinde de metabolismul tau la unele fete le vin mai de vreme la ltele mai tarziu!!! Am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Fetele de la mine din clasa au deja ciclu iar eu nu.de jumate de an. De ce ma dor sfarcurile? Costa in jur de 10 lei si dureaza 5 minute yoyolina eu nu pot da un sfat pertinent in cazul de fata ci doar sa am o parere in schimb tu poti da un sfat pertinent pentru ca esti fata si trebuie sa stii.

Depinde de metabolismul tau la unele fete le vin mai de vreme la ltele mai tarziu!!! Ai rabdare timpul rezolva multe. Daca tii sa mai mananci din slanina afumata atarnata in pod, nu permite unei astfel de femei sa o atinga. In majoritatea cazurilor durata este de 28 de zile, nu poate fi mai. Imi vine ciclul de 2 luni incontinuu.la consultul ginecologic nu mi sa precizat a fi o problema pentru varsta mea.

Prima Menstruatie 10 Lucruri Pe Care Trebuie Sa Le Stii Adolescenteen
Prima Menstruatie 10 Lucruri Pe Care Trebuie Sa Le Stii Adolescenteen Source from : https://www.adolescenteen.ro/prima-menstruatie-10-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-stii/
De ce nu vine ciclul menstrual 9 motive pentru care iti intarzie menstruatia sfatulparintilor ro. Am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Cat de devreme pot face un test de sarcină testul barza. In majoritatea cazurilor durata este de 28 de zile, nu poate fi mai. Va rog sa imi raspundeti.sunt ingrijorata.

Dacă ești insărcinată iți mai vine ciclul in prima lună sarcina și nașterea mama md vse o detyah i ih roditelyah.

Iti spun doar din ceea ce stiu. Cat de devreme pot face un test de sarcină testul barza. In majoritatea cazurilor durata este de 28 de zile, nu poate fi mai. Acesta este cel mai des motiv pentru care femeilor nu le mai vine ciclul, mai ales daca au un ciclu. Daca ovulul nu este fecundat se intra apoi in prima etapa a ciclului menstrual.

Cat de devreme pot face un test de sarcină testul barza. Cand imi vine ciclul si mie. Cat timp a trecut de la contactul nu sunt medic. Denumirea de faza luteala vine de la corpus luteum (corpul galben) care este o structura a foliculului ovarian care a eliberat ovulul. 9 motive pentru care iti poate intarzia menstruatia:

Cat Dureaza Prima Menstruatie Dupa Nastere Cauze Si Explicatii
Cat Dureaza Prima Menstruatie Dupa Nastere Cauze Si Explicatii Source from : https://miculrinocer.ro/menstruatii-abundente-dupa-nastere/
Functiile corporale incetinesc si pot provoca astfel oprirea menstruatiei. Imi vine ciclul de 2 luni incontinuu.la consultul ginecologic nu mi sa precizat a fi o problema pentru varsta mea. Daca ovulul nu este fecundat se intra apoi in prima etapa a ciclului menstrual. Cat de devreme pot face un test de sarcină testul barza. Am fost si racita, am luat teraflu, am luat si eu la anii tai aveam perioade de luni de zile fara ciclu fara sa fiu insarcinata.

Trebuie să reţii că există două feluri de amenoree:

O femeie la ciclu nu trebuie lasata sa taie carnea pentru a. Trebuie să reţii că există două feluri de amenoree: Absenţa ciclului menstrual mai poartă numele de amenoree. In mod normal ciclul trebuie sa imi vina cam pe 15 ianuarie,deci am un ciclu regulat.de la contactul. Cat de devreme pot face un test de sarcină testul barza.

Posting Komentar untuk "De Ce Nu Imi Vine Ciclul"